KSELA LARA ”huazim bukurie”

    KSELA Lara…”Huazim bukurie” Nuk eshte fotografuar ne “los angeles”dhe nuk ka lindur as ne Amerike.Thjesht nje bukuri Shqiptare,dhe nje nga talentet qe i perket kesaj toke.Ksela Lara,nje nga bukurite qe nga momenti ne moment shendrrohet ne nje yll kombetar dhe pse jo nderkombetar.E pasionuar pas modes dhe fotografise,por pa hequr dore dhe nga stilimet … Continue Reading