Ksela Lara

 

 


KSELA Lara…”Huazim bukurie”

Nuk eshte fotografuar ne “los angeles”dhe nuk ka lindur as ne Amerike.Thjesht nje bukuri Shqiptare,dhe nje nga talentet qe i perket kesaj toke.Ksela Lara,nje nga bukurite qe nga momenti ne moment shendrrohet ne nje yll kombetar dhe pse jo nderkombetar.E pasionuar pas modes dhe fotografise,por pa hequr dore dhe nga stilimet e saj.Ksela, thjesht mund te quhet si nje “yll”qe shndrrin ne mes te shkretetires. jo vetem artistikisht por dhe shpirterisht.E fotografuar nga miku i saj dhe fotografi me fame nderkombetare tashme,Endrit Mertiri.E bukur,sensuale dhe shpirt artisti,nuk eshte e thjeshte ta pershkruash nje fytyre,e cila ne cdo foto merr nje  karakter edhe me te bukur.Cdo foto e Kseles eshte nje bukuri dhe nje elegance me vete.Eshte ajo qe i jep veshjes nje sharm dhe stil,dhe jo veshja Kseles.Me fustan te bardhe dhe me hijen e nje princeshe.Eshte ajo Ksela qe te jep kete ndjesi artistike dhe askush tjeter. jo vetem modele por dhe e apasionuar pas stilimit qe  e vogel dhe deri me sot.Cdo gje qe mban emrin Ksela,eshte kthyer ne nje sukses.Fotot e saj flasin “shpirterisht dhe artistikisht”.Jane foto qe Ksela i kthen si piktura te ndjeshme dhe te jetueshme.Me nje bote plot jete,plot  ngjyra te tonaliteteve te thjeshta.E them te thjeshta sepse ashtu eshte vete “nje thjeshtesi artistike e lare ne ar”… Por s’mund te le pa permendur as shikimin e saj ne cdo foto,nje shikim qe karakterizohet nga “forca dhe brishtesia”.Kjo eshte Ksela,nje artiste qe patjeter i perket nje bote te madhe dhe te larget.

 

 

 

Ksela Lara

concept

You May Also Like

3 comments

Reply

Very good job! 👍

Reply

Shume e bukur Ksela trend contemporan
Me kenaqi artikulli

Reply

thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *